Johannes Kotschy2017-10-02T17:26:54+02:00

Johannes föddes 1979 i den lilla bruksorten Avesta där han växte upp i ett musikaliskt hem. Barn och ungdomskören blev en stor grund i hans musikaliska uppfostran och scenen blev en trygg miljö där Johannes utvecklades.

Mamma kallade honom för ”bysopen” då han fick följa med henne på allehanda musikaliska upptåg sen väldigt tidig ålder.

Som tonåring var han med i skolans kabaré och gjorde sitt första framträdande. Där och då började han på riktigt förstå att han hade något som var annorlunda.

Han trivdes på scenen och han nådde ut till publiken med sin röst. Johannes började ta sånglektioner för att få hjälp med att utveckla sin sångröst.

Johannes gjorde några spelningar men ville jobba på det där avtrycket som han drömde om som liten. Då kom det ett tv-program som hette Popstars, föregångararen till IDOL.

På första auditionen satt alla i en aula och personen bredvid honom sa: ” -Alltså, tänk om någon av oss sitter bredvid den som vinner? VA coolt det vore!”. Johannes höll med och såg sig omkring.

Han gjorde sin audition och den ledde till nästa steg, nästa steg och tillslut stod Johannes där tillsammans med två finalister. Det ropades ut i alla högtalare att Johannes hade vunnit och karusellen var igång! || Läs hela biografin här.

VIDEOR:

(egenskrivna låtar)


Yesterday’s News

Beautiful Scars


A Little And A Lot

LIVEVIDEOR:

(andras låtar)


Himlen Är Oskyldigt Blå

You Raise Me Up


Omkring Tiggarn Från Luossa

SPOTIFY: